Hambalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Hambalang inggih punika sawijining laladan ing Kacamatan Citereup, Kabupatèn Bogor, Jawa Barat. Hambalang ingkang dipundadosaken papan panggènan kanggé proyek pembangunan kompleks ulah raga, saweg dados pawarta ingkang rame dipunwartakaken ing medhia massa kados ta kalawarti, lan medhia elektronik kados ta televisi, radhio. Proyek Hamabalang ingkang sapunika dipunrancang déning pamaréntah ingkang khususipun déning Kementerian Pemuda lan Ulah raga saweg dados prekawis ingkang ruwet, amargi wonten ing proyek punika KPK (Komisi Pemberantasan Korupsi) madosi unsur korupsi ingkang dipuntindakakaen déning Kementrian Pemuda lan Ulah raga.Warta babagan korupsi kemawon dèrèng dipunpungkasi sampun wonten prekawis sanès, inggih punika amblasipun siti ing area Power House III.