Dhifusi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhifusi

Dhifusi ya iku prosès pindhahé molekul larutan kang konsèntrasiné dhuwur minuju larutan kang konsèntrasiné asor tanpa ngliwati selaput mèmbran. Prosès dhifusi iku asring kadadéyan ing awaké dhéwé. Tanpa sadhar, awaké dhéwé nglakokaké prosès iki ya iku nalika awaké dhéwé ambegan.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhifusi&oldid=967833"