Hendra Suhendra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hendra Suhendra
Indra Suhendra.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairHendra Suhendra
ParabanIndra
Pakaryanpemain musik,
PirantiBass

Hendra Suhendra utawa luwih kondhang karo jeneng Indra (lair ing Bandung, 14 Fèbruari 1977; umur 42 taun), ya iku personil saka kelompok musik The Titans.[1] Indra kang mainké bass iki resmi ndiriké band ayar mau ing tanggal 8 Dhésèmber 2006 bareng karo Rizki (vocal), Onny (guitar), Andika (keyboards), Imot (synth and program) lan Tomtom (drum) sadurungé Indra lan Andika iku personel saka grup band populer Peterpan pimpinan Ariel, loroné milih metu saka Peterpan sa wise terlibat konflik karo Ariel.[2]

Indra kang dipecat saka Peterpan ing tanggal 8 Oktober 2006 iku banjur gabung karo Andika kang dipecat ndisit.[2]

Diskografi Bersama Peterpan Band[besut | besut sumber]

ALBUM[2][besut | besut sumber]

PENGHARGAAN bersama Peterpan band[2][besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. indra the titan dipununduh tanggal 10 Juni 2011
  2. a b c d Diskografi Peterpan dipununduh tanggal 10 Juni 2011