Faradilla Sandy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Faradilla Sandy
Pakaryanaktor

Faradilla Sandy (lair ing Jakarta, 30 Juni 1966; umur 54 taun) iku pemeran Indonésia sing misuwur nalika taun 1970-an. Faradilla wiwit ditepungi liwat filem Ratapan Anak Tiri nalika taun 1974 sing dijurung déning aktris misuwur ing jaman iku kaya ta Tanty Yosepha lan Sukarno M. Noor sing disutradarai déning bapakné dhéwé ya iku Sandy Suwardi Hassan. Sawisé diwasa, dhèwèké ngilang saka donya pafileman nasional.

Bebungah[besut | besut sumber]

Faradila Sandy ngraih bebungah aktris bocah paling apik saka PWI nalika taun 1974-1975.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. Laman Ratapan dan Rintihan, diaksès pada 14 Juli 2010

Pranala njaba[besut | besut sumber]