Parembugan Naraguna:JV05 Zahrotun Nurul Fatmi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, JV05 Zahrotun Nurul Fatmi!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.38 (UTC)

Pras pirembagan 4 Juni 2012 03.15 (UTC)


Sugeng rawuh, JV05 Zahrotun Nurul Fatmi!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.31 (UTC)

 eMpu  «Caturan»  4 Juni 2012 03.46 (UTC)

Nuwun sewu, JV05 Zahrotun Nurul Fatmi, panjenengan nembe nyunting kaping kalih wiwit log pisanan, (cobi pirsani ing ngriki). Mangga nyunting malih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 4 Juli 2012 02.11 (UTC)

UNDANGAN PELATIHAN & SOSIALISASI PERATURAN PAPAT LIMPAD 2012[besut sumber]

Kasuwun rawuhuipun Peserta Papat Limpad 2012 saking Unnes ing acara Pelatihan & Sosialisasi Peraturan Papat Limpad 2012 ing:

  • Dinten/tanggal: Setu/ 15 September 2012
  • tabuh: 08.30 WNIK (Wekdal Nuswantara Iring Kilen)
  • Mapan ing: Gedung B8

Maturnuwun.

Ayo nyunting... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 14 September 2012 03.09 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16 September 2012 13.59 (UTC)

Patroli Minggu Pisanan (17-23 September 2012)[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Jumlah tembung Katrangan
1 Mliwis 4 V V V V v 167 tembung katrange ditambahi
2 Disleksia 2 - V V V V 212 tembung gambar durung ana, katrangane ditambahi
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Panjenengan wiwit tgl 17-23 jenengan boten nyunting 2 dinten, tanggal 22 lan 23 September. (Mangg pirsani).

Ayo Nyunting..Onigiri cheerleader.gif SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 24 September 2012 10.12 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN (SEMPURNA)[besut sumber]

Ayo Mbak Fatmi nyerat 4 artikel sempurna, lajeng milih 1 kangge artikel pilihan ingkang dibiji isinipun. Semangat nyunting.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 6 November 2012 09.53 (UTC)

KONTRIBUSI PUTARAN I PAPAT LIMPAD 2012[besut sumber]

Haloo JV05 Zahrotun Nurul Fatmi...

Wiwit tanggal 17 September 2012 dumugi tanggal 28 November 2012 panjenengan presensi kaping ..., sumangga dipun pirsani wonten ing Ngriki.

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
1 Disleksia 5 v v v v v Artikel sempurna
2 Embong Rahardjo 2 v v v v v Artikel rintisan
3 Citra skolastika - - v v - - durung dadi Artikel Rintisan
4 Yusuf mansur - - v v v v durung dadi artikel rintisan
5 Midodareni 1 - v v v v Durung Artikel Rintisan (tembung, gambar, lan referensine kurang)
6 Ballet - v v v v v kurang referensi
7 - 2 v v v v v Artikel Rintisan
8 [[]] - - v v v v Durung Artikel Rintisan (kurang gambar, katrangan)
9 [[]] - - v v - - Durung Artikel Rintisan (kurang gambar, katrangan)
10 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
11 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
12 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
13 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
14 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
15 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
16 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
17 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
18 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
19 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
20 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Semangat nyunting JV05 Zahrotun Nurul Fatmi... Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 13 Januari 2013 20.44 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV05 Fatmi, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 20 Februari 2013 02.43 (UTC)