Koenigsegg CCX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Koenigsegg CCX
Koenigsegg CCX
ManufacturerKoenigsegg
Prodhuksi2006–present
Sing ndhisikiKoenigsegg CCR
Sing nerusakéKoenigsegg CCXR
KlasSports car
Jinis bodi2-door roadster
RancanganRear mid-engine, rear-wheel drive
Mesin4.7 L twin-supercharged V8[1]
Transmisi6-speed manual
Rodha2,660 mm (104.7 in)
Dawa4,293 mm (169.0 in)[1]
Amba1,996 mm (78.6 in)[1]
Dhuwur1,120 mm (44.1 in)[1]
Curb weight1,180 kg (2,601 lb)[1]
DesainSven-Harry Åkesson

Koenigsegg CCX ya iku montor oadster mid-engined saka produsen mobil Swedia Koenigsegg. CCX wis ngrekayasa kanggo nuruti tata cara Amérikah Sarékat, tuntutan pasar, lan duwé désain-désain anyar ngganteni Koenigsegg CCR.

CCX ya iku kacendhakan kanggo X saingan Coupe; X ngrayaake ambal warsa kaping 10 (angka Romawi) kanggo ngrampungaké lan test drive kendaraan CC pisanan ing taun 1996.

CCX iki pisanan ditepangake 28 Pebruari 2006 ning Show Geneva Motor. Bedane mesin CCXR ya iku disetel kanggo mlaku ning biofuel. Bahan bakar kanthi béda lan tune mungkinake CCXR kanggo ngasilaké tenaga 25% punjul CCX.

Mbangune[besut | besut sumber]

Koinigsegg CCX proyeke diwiwiti nganggo tujuan ngleboi pasar dunya, mliginipun pasar Amérikah Sarékat. Sing ngembangake insinyur Magnus Jaasund ngendhika awakdhewe kapingin mlebu pasar dunya, nanging ora bisa nglakoni nganggo mobil tuwa, amarga iku mobil kang didol menyang Amérikah Sarékat kudune akèh pangowahan mligi kanggo désain CCR. Mesin Ford Modular sadurungé digenti nganggo mesin Koenigsegg kang dirancang kanggo bahan bakar kang beroktan 91, kasedian ning Amérikah Sarékat, lan duwé standar California. Bumper ngarep CCX iki digawe kanggo ngamanke manawa keneng tabrakan ketimbang Koenigseggs sadurungé. CCX bisa metu nganggo plat Amérika utawa nganggo plat Éropah. CCX ya iku 1,6 ning (41 mm) luwih dhuwur ketimbang CCR lan, digabungakee nganggo serat karbon luwih dikuatake lungguhane saka Aparco, CCX bisa kanggo wong loro ning AutoWeek resensi Markus Vaughn hipotesis. Sing wis diupdate saka makna CCR dadi CCX ya iku tanpa sekering fisik lan luwih entheng ketimbang sistem sadurungé.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e "CCX Technical Specifications". Koenigsegg. Dijupuk 2007-08-31. 
  2. web.archive.org(diundhuh tanggal 6 Agustus 2011)