Ivan Gunawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ivan Gunawan
Ivan gunawan.jpg
Lair Ivan Gunawan Putra
Jeneng liya Madam, Nona Igun, Mr. IG, Montok
Pakaryan Aktor, Pembawa acara,Perancang Busana
Taun aktif 2002-Saiki

Ivan Gunawan (lair ing Jakarta, 31 Dhésèmber 1981; umur 37 taun) kang jeneng asline Ivan Gunawan Putra Ivan Gunawan dikenal dadi perancang busana, bintang model, presenter program TV lan bintang sinétron uga dikenal dadi bintang ning layar lebar.[1] Dhèwèké tau mbintangi filem 5 SEHAT 4 SEMPURNA, uga mbintangi sinétron religius lan dadi dadi presenter infotaiment Anteve ning program Expresso.[1] Karo Ulfa Dwiyanti, Ivan tau duet dadi presenter ning acara MENDADAK DANGDUT.[1]

Ivan Gunawan uga tau dadi komentator ning acara realiti show Mamamia karo Ponky Jikustik lan Emilia Contessa ning stasiun televisi INDOSIAR.[1] Ora namung dadi presenter lan panata busana, dhèwèké uga nyuba ning dunya hiburan liyané kaya ta ning babagan hiburan tarik suara.[1] Ning babagan tarik suara, dhèwèké nggandheng penyanyi Rossa kang dadi prodhuser eksekutifé lan ngrilis single pertamané kang diwènèhi judhul Ijah Jangan Gila Dong.[1] Lan didistribusikaké dadi RBT.[1] Ivan ngelenbaraké bisnis butiké, butik iku dijenengi 'Miss To Mom' ning Tanah Abang, Jakarta.[1] Ning wektu kang ora suwé iki, dhèwèké buka butik sajenis kang konsen karo pakean priya.[1]

Taun 2009, Ivan Gunawan dadi pamenang ning acara SCTV Awards ning Plenary Hall, JCC.[2] Ivan Gunawan, fashion designer lan presenter iki bisa gawa bali piala dadi panatacara ngetop ning taun2009.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i biografi ivan gunawan dipununduh tanggal 4 Juli 2011
  2. a b Ivan Gunawan dipununduh tanggal 4 Juli 2011