Arzetti Bilbina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arzetti Bilbina
Arzetti Bilbina
Latar wuri
Lair (1974-09-04) Sèptèmber 4, 1974 (umur 45)
Pakaryan peragawati, aktris, presenter
Pasangan Aditya Setiawan
Anak Bagas Wicaksono Rahadi Setiawan
Dimas Aryo Baskoro Rahadi Setiawan
Gendis Setiawan

Arzetti Bilbina duwé jeneng dawa Arzetti Bilbina Huzaimi Setiawan (lair ing Lampung, 4 Sèptèmber 1974; umur 45 taun).[1] Arzetti Bilbina iku salah sijiné peragawati, modhel, bintang filem lan sinétron, lan presenter.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Arzetti Bilbina miwiti karire dadi modhél.[1] Jenengé sansaya misuwur nganti dadi peragawati papan atas ing Indonésia.[1] Ora mung dadi modhel lan peragawati kang mlaku ing catwalk, Arzetti uga njajal akting sanajan durung dadi pemeran utawa.[1] Arzetti main ing salah sawijiné filem FTV kang judhule "Ajari Aku Cinta".[1] Saliyané iku, Arzetti uga main sinétron kang judhulé "Romantika".[1] Arzetti uga dadi pemeran pendukung filem kang dijupuk saka prastawa Bom Bali kang judhule Angels Cry.[1]

Saliyané iku, Arzetti Bilbina uga kerep dadi presenter program télévisi kaya ta acara horor kang judhulé Percaya Nggak Percaya lan mulang ing Face Modelling.[1] Arzetti iku wong wadon kang duwé katurunan Lampung.[1] Arzetti ana ing sekolah modelling kang diduwèni déning Jamal Hasan, Zema Management.[1] Arzetti uga tau dadi juri reality show Mamamia Show kang disiyarake ing salah sijiné stasiun télévisi Indosiar nalika pertengahan taun 2007.[1]

Arzetti Bilbina uga tau kena kasus.[2] Ana wong wadon kang ngaku ditipu karo Arzetti.[2] Wong wadon iki duwé jeneng Faby Marcelia.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 26 Juli 2011)
  2. a b c tabloidnova.com(dipunundhuh tanggal 26 Juli 2011)