Christy Jusung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Christy Jusung
Christy jusung001.jpg
Lair (1983-12-12) Dhésèmber 12, 1983 (umur 36)
Indonésia Jakarta, Indonésia
PakaryanAktris
BojoHengky Kurniawan
AnakBintang Pratama

Christy Jusung (lair ing Jakarta, 12 Dhésèmber 1983; umur 36 taun).[1] Christy Jusung ya iku salah sijiné aktris kang asalé saka Indonésia.[1] Christy Jusung misuwur jenengé nalika dhéwék main ing sinétron kang irah-irahané Ramadan, Lorong Waktu.[1] Sinetron iki digawé nalika wiwitan taun 2000-an.[1] Saiki, Christy Jusung akèh main ing sinétron lan filem kang disiyaraké ing tivi.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Christy Jusung ya iku anak wédok saka pasangan George Jusung (alm) lan Juniarty Zulanifah.[1] Christy Jusung dadi anak wédok saka pasangan iki.[1] Christy Jusung uga nduwé sadulur lanang.[1]

Christy nikah karo salah sijiné aktor kang jenengé Hengky Kurniawan.[1] Christy Jusung lan Hengky Kurniawan nikah nalika tanggal 10 Oktober 2008 ing Puteri Duyung Cottage, Ancol, Jakarta Utara.[2] Christy Jusung banjur nglairaké anak kang kapisan saka pernikahané karo Hengky.[1] Anak kang sepisanan iki nduwéni jeneng Bintang Pratama.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Lihat Boleh, Pegang Jangan (2010)[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Just For Laughs Gags Indonesia (2011)[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m Profil di KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 17 Juli 2011)
  2. Pernikahan Hengky K - Christy Jusung Dijaga Ketat, KapanLagi.com, (dipunundhuh tanggal 17 Juli 2011)