Naraguna:JV03 EVI ENDANG WIJAYANTI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun sewu.. Tepangaken, nami kula Evi Endang Wijayanti, kula peserta Papat Limpad 2012 saking Universitas Diponegoro Semarang. Kula gadhah pangarepan, mbok menawi wonten majunipun jaman punika, basa Jawi boten ical saking sanubari para kadhang sedulur ingkang kagungan budaya Jawi.