Kamidia Radisti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kamidia Radisti
021.jpg
Taun aktif 2007-saiki

Kamidia Radisti (lair ing Surabaya, Jawa Wétan, 23 Fèbruari 1984; umur 35 taun).[1] Kamidia Radisti iku Miss Indonesia 2007 kang dadi wakil saka Provinsi Jawa Kulon.[1] Kamidia Radisti wis berhasil ngalahaké 32 finalis liyané saka tlatah-tlatah ing Indonésia.[2]

Kamidia Radisti iku mantan atlet renang.[1] Iki kang ndadèkaké para juri yakin yèn Kamidia Radisti bisa mlebu ing ajang Miss World 2007 kang dianakaké ing Sanya, RRC.[1] Kamidia Radisti bisa mlebu ing 20 besar kompetisi fast track Miss World Sport, 15 gedhé Miss World Talent, lan 5 gedhé Miss World Beauty With a Purpose.[1] Sawisé mangsa tugas dadi Miss Indonesia 2007 wis enték, Kamidia Radisti utawa kang lumrahé diundang Disti njajal akting ing donyaning entertainment.[1] Kamidia Radisti banjur akting ing layar lebar.[1] Film kang sepisanan kang dibintangi Kamidia Radisti ya iku filem kang judhulé The Shaman nalika taun 2008.[1] Film kang duwé genre horor iki Disti akting karo Oka Antara.[1] Saka filem iki, Kamidia Radisti wiwit éntuk peran kang wigati.[1] Kayata filem kang nomer loro kang uga nduwéni genre horor kang judhulé Hantu Biang Kerok,ing filem iki Kamidia Radisti éntuk paraga misterius dadi tokoh Ocha.[1] Film iki digawé nalika tanggal 19 Fèbruari 2009.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)
  2. gosip-gosip.com(dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)