Majakani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cympsgailae tintoria semen
Cympsgailae tintoria semen
Klasifikasi èlmiah
Krajan: -
Ordo: -
Kulawarga: Fagaceae/Cupuliferae
Jeneng binomial
Cympsgailae tintoria semen

Majakani utawa oak galls iku kagolong tandhuran obat tradisional atawa herbal jaman biyèn kang anduwèni khasiat kanggo sari rapet, majakani iki wis dienggo obat déning wong saka nagara liya ket biyen, nagara kang wis nganggokaké tandhuran dadi obat ya iku Arab, Cina, India, lan Melayu.

Khasiate majakani[besut | besut sumber]

Majakani anduwèni

Jenising Majakani[besut | besut sumber]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g Tanaman Herba dipununduh tanggal 10 April 2011
  2. ^ a b c Khasiat Majakani dipununduh tanggal 10 April 2011
  3. ^ khasiat manjakani untuk solusi keharmonisan pasutri dipununduh tanggal 12 April 2011
  4. ^ a b KOMPAS dipununduh tanggal 10 April 2011
  5. ^ Obat Herbal Alami dipununduh tanggal 12 April 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Majakani&oldid=1081163"