Kanker payudara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanker payudara
Classification and external resources
Mamogram nuduhaké sawijining payudara néormal (kiwa) lan payudara mawa kanker (tengen).
ICD-10 ICD-10 Chapter C|C50
ICD-9 174-175,V10.3
OMIM 114480
DiseasesDB 1598
MedlinePlus 000913
eMedicine med/2808 med/3287 radio/115 plastic/521
MeSH D001943

Kanker payudara iku kanker ing jaringan payudara. Iki arupa jinis kanker paling umum sing ditandhang kaum wanita. Kaum priya uga bisa kaserang kanker payudara, senajan kamungelané luwih cilik tinimbang wanita. Pangobatan sing paling umum ya iku kanthi pambedhahan lan yèn perlu diterusaké mawa kemoterapi uga radiasi. Penyakit kanker iku bisa kadadéyan amarga pola panguripan sing kurang séhat.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikibooks
Wikibooks Sexual Health gadhah kaca kanthi sesirah
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanker_payudara&oldid=1059435"