Kanker payudara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kanker payudara
Classification and external resources

Mamogram nuduhaké sawijining payudara néormal (kiwa) lan payudara mawa kanker (tengen).
ICD-10 ICD-10 Chapter C|C50
ICD-9 174-175,V10.3
OMIM 114480
DiseasesDB 1598
MedlinePlus 000913
eMedicine med/2808 med/3287 radio/115 plastic/521
MeSH D001943

Kanker payudara iku kanker ing jaringan payudara. Iki arupa jenis kanker paling umum sing ditandhang kaum wanita. Kaum priya uga bisa kaserang kanker payudara, senajan kamungelané luwih cilik tinimbang wanita. Pangobatan sing paling umum yaiku kanthi pambedhahan lan yèn perlu diterusaké mawa kemoterapi uga radiasi. Penyakit kanker kuwi bisa kadadéyan amarga pola panguripan sing kurang séhat.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kanker payudara ing Wikimedia Commons.
Wikibooks
Wikibooks Sexual Health gadhah kaca kanthi sesirah

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanker_payudara&oldid=829892"