Diseases Database

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Diseases Database iku wèb situs bébas sing nyaluraké informasi ngenani gayutan kaanan antara simtoma lan pangobatan kanthi langsung wis nyawiji karo Unified Medical Language System.

Pranala njaba[besut | besut sumber]