eMedicine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

eMedicine iku basis kawruh klinis medhis online sing diadegaké ing taun 1996 déning Scott Plantz lan Richard Lavely, loro-loroné dhokter medhis. eMedicine didol marang WebMD ing sasi Januari 2006.

Panelitèn nuduhaké yèn 12% resident radiologi migunakaké eMedicine minangka sumber sepisanan sajeroning panelitèn ing internet.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Kitchin DR, Applegate KE (2007). "Learning radiology a survey investigating radiology resident use of textbooks, journals, and the internet". Academic radiology 14 (9): 1113–20. PMID 17707320. doi:10.1016/j.acra.2007.06.002. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]