Tata jeneng binomial

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Nomenklatur binomial)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tata jeneng binomial (binomial nomenclature) iku sistem formal pawèwèh jeneng spésies (mligi ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa binary nomenclature (mligi ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (binomial classification system). Intisari saka sitem iki yaiku saben spésies dijenengi ing basa Latin lan dumadi saka rong pérangan, saéngga populèr minangka jeneng Latin utawa jeneng saintifik.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]