Tata jeneng binomial

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Tata jeneng binomial (binomial nomenclature) iku sistem formal pawèwèh jeneng spésies (mligi ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa binary nomenclature (mligi ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (binomial classification system). Intisari saka sitem iki ya iku saben spésies dijenengi ing basa Latin lan dumadi saka rong pérangan, saéngga populèr minangka jeneng Latin utawa jeneng saintifik.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]