Tata jeneng binomial

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tata jeneng binomial (binomial nomenclature) iku sistem formal pawèwèh jeneng spésies (mliginé ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa binary nomenclature (mliginé ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (binomial classification system). Intisari saka sitem iki ya iku saben spésies diwènèhi jeneng ing basa Latin lan dumadi saka rong pérangan, saéngga populèr minangka jeneng Latin utawa jeneng saintifik.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]