Tata jeneng binomial

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tata jeneng binomial (binomial nomenclature) iku sistem formal pawèwèh jeneng spesies (utamané ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa binary nomenclature (utamané ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (binomial classification system). Intisari saka sitem iki ya iku saben spesies diwènèhi jeneng ing basa Latin lan dumadi saka rong bagéan, saéngga populèr minangka jeneng Latin utawa jeneng saintifik.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]