Melayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg
Melayu bisa ngarujuk marang:

Suku Melayu ing Indonésia

Basa

Subbasa Basa Melayu

Panggonan

Deleng uga


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Melayu&oldid=1056452"