Menyang kontèn

Titania Aurelie Nurhermansyah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aurel Hermansyah
Lair (1998-07-10) Juli 10, 1998 (umur 25)
Jakarta, Indonesia
BangsaIndonesia
PakaryanPenyanyi, Artis

Titania Aurelie Nurhermansyah kondhang kanthi jeneng Aurel (lair ing Jakarta, 10 Juli 1998; umur 25 taun) ya iku penyanyi saka Indonesia, anak saka pasangan penyanyi Anang Hermansyah lan Krisdayanti. Tembangané kang kaping pisanan ya iku Tanpa Bintang dirilis ing taun 2010.[1] Dhèwèké asring uga olèh celukan Loli penyanyi remaja anyaran.[1] Dhèwèké marisi getih seni saka wong tuwané kang uga dadi musisi kondhang ing Indonesia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Awalé, jeneng Aurel Hermansyah pancèn ora mung dikenal dadi anak saka pasangan musisi kondhang ing Indonesia.[1] Kariré ing donya nyanyi diwiwiti nalika dhèwèké ngrilis mini album dhuèté bebarengan karo bapané kang tajuké Anang & Lolie Tanpa Bintang.[1] Album mini iki resmi diluncuraké ing tanggal 24 November 2010.[1] Paluncuran album iki gawé mongkog amarga dadi awal dhèwèké lumebu ing donya musik.[1]

Album[besut | besut sumber]

Lagu[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g biografi Titania Aurelie Nurhermansyah diundhuh tanggal 22 September 2011