Sarah Sechan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sarah Sechan
Sarah sechan-003a.jpg
Lair Sarah Meirizka Hardiany Sechan
Pakaryan aktris
Bojo Emir Hakim
Anak Rajata
Wong tuwa Tony Sechan (bapa)
Kusmiaty (ibu)

Sarah Meirizka Hardiany Sechan (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 9 Mèi 1974; umur 45 taun; luwih ditepungi kanthi jeneng Sarah Sechan)[1] ya iku mantan video jockey MTV.[1] Saiki Sarah Sechan dadi Wakil Pemimpin Redaksi kalawarti Cosmo Girl.[1] Saliyané iku Sarah Sechan uga dadi présènter lan bintang iklan.[1]

Jeneng Sarah wiwit ditepungi publik nalika dhèwèké wiwit dadi VJ MTV.[1] Sarah Sechan suksès lan éntuk bebungah MTV Nokia Jukebox Music Is My Life.[1] Sarah uga tau mimpin program Kisah Di Antara Kita kang disiyaraké déning SCTV.[1] Nalika iku, dhèwèké dhuét karo aktor senior Deddy Mizwar.[1]

Sarah Sechan lan Uli Herdinansyah (presenter, juru main filem Naga Bonar (Jadi) 2) tampil bareng ing paméntasan drama musikal kang témané Miss kadalu warsa garapan Eksotika Karmawibhangga Indonésia (EKI) Production.[1] Sajeroning paméntasan iku, Sarah Sechan meragakaké tokoh Shiva.[1] Tokoh Shiva iki ya iku wong wadon kang sugih lan akèh bandha, ayu, glamor, nanging mlarat katresnan saka wong tuwané.[1] Pagelaran téater musikal iki dianakaké ing Gedung Kesenian Jakarta nalika tanggal 24 nganti 27 Mèi 2007.[1]

Sarah Sechan palakrama karo Emir Hakim.[2] Dhèwèké nikah ing Masjid Sunda Kelapa, Menteng nalika sasi Juni taun 2003.[2] Sarah Sechan lan Emir Hakin nduwé anak kang jenéngé Rajata.[2]

Ing taun 2008, Sarah Sechn main filem.[3] Film kang dibintangi Sarah Sechan ya iku filem kang judhulé XL, Antara Aku, Kau lan Mak Erot.[3] Ing filem iki Sarah Sechan meranaké Mak Siat, plèsètan saka Mak Erot.[3]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang tau dibintangi Sarah Sechan ya iku:

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l detik.com(diundhuh tanggal 6 Juli 2011)
  2. a b c celebrity.okezone.com(diundhuh tanggal 6 Juli 2011)
  3. a b c thejakartapost.com(diundhuh tanggal 6 Juli 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]