Denise Ho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
何韻詩, Denise Ho penyanyi saka Hong KOng

Denise Ho Wan-See utawa kang kondhang karo jeneng Denise Ho, iku penanyi saka Hong Kong, lair (1977-05-10) Mèi 10, 1977 (umur 40) [1] Dhèwèké dikenal uga dadi HOCC, CC utawa Goo. Dhèwèké lair ning Hong Kong, nalika isih ana ning umur 11 taun dhèwèké karo keluargané pindah maring Kanada.[1] Mutusaké pindah amarga Denise Ho dadi pamenang ning kontès musik New Talent Singing Awards. Amarga bakaté ning babagan nyanyi, dhèwèké duwé kasempatan kanggo tampil dadi penyanyi latar bebarengan karo penyanyi idolané awit cilik ya iku Anita Mui.[1]

KARIR[besut | besut sumber]

Denise Ho miwiti kariré ning taun 1996 sakiwisé dhèwèké menangaké ajang kontès nyanyi ya iku kontès New Talent Singing.[1] Nanging, debut albumé kang kaping pisanan diluncurké nalika taun 2001.[1] Danise Ho nuli mutusaké kanggo nggabung ning ngosoré label rekaman EMI ning taun 2002 ning ngisoré label EMI dhèwèké ing taun 2002 Denise ngluncuraké 4 album.[1] Ora namung iku, Denise uga tau olih panghargaan kaya ta Top 10 Best Hits kanggo single kang tau ditembangaké déning dhèwèké, tembangan mau judhulé Goodbye Rose lan pemenang Commercial Radio Awards kanggo kategori My Favourite Female Artist ning taun 2002.[1] Ing sasi September 2004, Denise nandatangani kontrak karo label East Asia Music.[1] Albumé kang judhulé Glamorous dirilis ning sasi Januari taun 2005.[1] Ning sasi Januari uga Denise Ho uga mèlu tampil ning drama musikal kang judhulé BUTTERFLY LOVERS dadi pemeran wanita utama lan prodhuser uga ngrangkep sutradarané.[1]

DISKOGRAFI[besut | besut sumber]

Diskografi déning Denise Ho[2] :

2人交叉組合拉闊03) (Live Album)

Songs[besut | besut sumber]

The following are songs which have not appeared on any of Denise Ho's albums:

VCDs[besut | besut sumber]

  • 2003 - Music is Live 03 Andy Hui X Denise Ho (許志安 X 何韻詩 2人交叉組合拉闊03)
  • 2005 - Good Morning! Manhattan (早安啊! 曼克頓)
  • 2005 - Butterfly Lovers - The Musical (梁祝下世傳奇 舞台劇)
  • 2007 - HOCC Live In Unity 2006 - We Stand As One 演唱會 Live Karaoke

DVDs[besut | besut sumber]

  • 2003 - Music is Live 03 Andy Hui X Denise Ho (許志安 X 何韻詩 2人交叉組合拉闊03)
  • 2005 - Butterfly Lovers - The Musical (梁祝下世傳奇 舞台劇)
  • 2007 - HOCC Live In Unity 2006 - We Stand As One 演唱會 Live Karaoke
  • 2007 - Small Matters
  • 2008 - The Decameron (十日談)
  • 2009 - "Happiness is Free" Live (快樂是免費的 音樂會)
  • 2009 - HOCC Supergoo Live 2009 Karaoke
  • 2010 - HOCC Homecoming Live 2010

Filmography[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

  • 1998 - Rumble Ages (烈火青春)
  • 2000 - The Slayer of Demons (妖怪傳) - Voice only: Sakuya (聲演: 神木櫻夜)
  • 2003 - 1:99
  • 2003 - Naked Ambition (豪情)
  • 2003 - Anna In Kungfuland (安娜與武林)
  • 2003 - Hidden Track (尋找周杰倫)
  • 2006 - Superstition
  • 2007 - The Simpsons Movie (阿森一族大電影) - Hong Kong Voice only: Bart Simpson
  • 2008 - Kung Fu Panda (功夫熊貓) - Hong Kong Voice only: Tigress
  • 2009 - Look for a Star (游龍戲鳳)
  • 2010 - 72 Tenants of Prosperity
  • 2010 - Shares
  • 2010 - Merry-Go-Round

TV series[besut | besut sumber]

  • 1999 - Anti-Crime Squad (反黑先鋒) as 單解心
  • 2005 - Henry Lau "To Russia with Love" Fashion Show
  • 2010 - O.L. Supreme (女王辦公室) as Music Miu 繆惜之

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j Biografi Denise Ho dipununduh tanggal 8 Agustus 2011
  2. ^ Diskografi Denise Ho dipununduh tanggal 8 Agustus 2011