Parembugan Naraguna:JV05 Fista Nuhlia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV05 Fista Nuhlia!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.49 (UTC)

 SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 12 September 2012 08.57 (UTC)

UNDANGAN PELATIHAN & SOSIALISASI PERATURAN PAPAT LIMPAD 2012[besut sumber]

Kasuwun rawuhuipun Peserta Papat Limpad 2012 saking Unnes ing acara Pelatihan & Sosialisasi Peraturan Papat Limpad 2012 ing:

  • Dinten/tanggal: Setu/ 15 September 2012
  • tabuh: 08.30 WNIK (Wekdal Nuswantara Iring Kilen)
  • Mapan ing: Gedung B8

Maturnuwun.

Ayo nyunting... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 14 September 2012 02.59 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16 September 2012 13.37 (UTC)

Patroli Minggu Pisanan (17-23 September 2012)[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Jumlah tembung Katrangan
1 Mliwis 2 V V V V - 175 tembung diakritiké ditambahké, katrange ditambahi
2 Gunung Kemukus 2 - V V V - >300 tembung diakritik & gambar ditambahké
3 Pangeran Samudro 2 - V V V - >300 tembung diakritik & gambar ditambahké
4 Hutomo Mandala Putra 2 V V V V - 236 tembung diakritik & katrangane ditambah
5 Wadhuk Ketro 1 V V V V - 60 tembung diakritiké ditambahké, katrange ditambahi
6 Taman Dayu 2 - V V V - >349 tembung diakritik & gambar ditambahké
7 Ganesha Technopark 1 - V - - - >300 tembung wikifi, interwiki, diakritik & gambar ditambahké
8 Taman Mini Indonésia Indah 2 V V V V v >300 tembung dartikel rintisan
9 [[]] 2 V V V V - 175 tembung diakritiké ditambahké, katrange ditambahi
10 [[]] 2 - V V V - >300 tembung diakritik & gambar ditambahké
11 [[]] 2 - V V V - >300 tembung diakritik & gambar ditambahké
12 [[]] 2 V V V V - 236 tembung diakritik & katrangane ditambah
13 [[]] 2 V V V V - 175 tembung diakritiké ditambahké, katrange ditambahi
14 [[]] 2 - V V V - >300 tembung diakritik & gambar ditambahké
15 [[]] 2 - V V V - >300 tembung diakritik & gambar ditambahké
16 [[]] 2 V V V V - 236 tembung diakritik & katrangane ditambah
17 [[]] 2 V V V V - 175 tembung diakritiké ditambahké, katrange ditambahi
18 [[]] 2 - V V V - >300 tembung diakritik & gambar ditambahké
19 [[]] 2 - V V V - >300 tembung diakritik & gambar ditambahké
20 [[]] 2 V V V V - 236 tembung diakritik & katrangane ditambah
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Panjenengan wiwit tgl 17-23 jenengan dereng nate bolos nyunting. (Mangg pirsani).

Ayo Nyunting..Onigiri cheerleader.gif SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 24 September 2012 08.25 (UTC)

Jawab[besut sumber]

inggih, wonten napa nggih ? Nice to meet you, Fistha! :D

ARTIKEL PILIHAN (SEMPURNA)[besut sumber]

Ayo Mbak Fista nyerat 4 artikel sempurna, lajeng milih 1 kangge artikel pilihan ingkang dibiji isinipun. Semangat nyunting.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 6 November 2012 09.53 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV05 Fista Nuhlia, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 20 Februari 2013 01.00 (UTC)