Anna Tairas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anna Tairas
Anna tairas.jpg
Pakaryan Penyanyi
Aktris
Bojo Reynold Panggabean
Anak Kevin Reyan

Anna Tairas (kelairan Lirik, Indragiri Hulu, Riau taun 1957).[1] Anna Tairas iku salah sijiné aktris Indonésia.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Anna Tairas duwé anak siji kang jenengé Kevin Reyan.[1] Anak iki anak saka Reynold Panggabean (mantan bojone Camelia Malik).[1] Nalika taun 2002 Anna lan Kevin resmi pegatan.[1] Kanggo ngisi wektu sawisé pegatan, Anna banjur nampa tawanan kango main sinétron.[1] Anna Tairas iku aktris senior kang tau kondhang ing dekade taun 1980-an.[1] Nalika iku, Anna Tairas kaloka dadi bintang filem rumaja kang akèh penggemaré.[1] Saliyané main filem, Anna Tairas uga main ing layar lebar.[1] Film layar lebar kang tau dibintangi ya iku SEJOLI CINTA BINTANG REMAJA nalika taun 1980, GUNDALA PUTRA PETIR nalika taun 1981, SI PAHIT LIDAH DAN SI MATA EMPAT (1989), TONGKAT SAKTI (1982), GEMA KAMPUS 66 (1988), SATU CINTA SEJUTA RASA (1988), lan liya-liyané.[1] Saliyané main filem, Anna Tairas uga main sinétron.[1]

Sinematografi[besut | besut sumber]

Film[besut | besut sumber]

Film kang tau dibintangi Anna Tairas.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 3 September 2011)
  2. nusantaraku.org(dipunundhuh tanggal 3 September 2011)