Paramore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paramore
Paramore Hayley Williams03.jpg
Vokalis Hayley Williams (tengah), drummer Zac Farro (kiri) dan bassist Jeremy Davis (kanan) tampil di Vans Warped Tour pada Agustus 2007
Pratélan latar wuri
SakaFranklin, Tennessee, AS
GénreAlternative rock
Mangsa akarya2004–sekarang
LabèlFueled by Ramen
Sana jaringanParamore.net
AnggotaHayley Williams
Taylor York
Jeremy Davis
Tilas anggotaJason Bynum
John Hembree
Hunter Lamb
Josh Farro
Zac Farro

Paramore ya iku grup musik saka Amérikah Sarékat kang diwangun ning taun 2004 ning Franklin, Tennessee, Grup band iki dipersonili déning Hayley Nichole Williams kang bagiyané ning vokal lan keyboard, Josh Farro ning gitar lan vokal, Jeremy Davis kang bagiyané ning pérangan bas, Zac Farro kang nyekel drum sarta Taylor York ning pérangan rhythm guitar.[1]

Taun 2005, kelompok iki ngrilis debut albumé kang pisanan, ALL WE KNOW IS FALLING.[1] Ning taun 2007, Paramore ngluncuraké album kang kaping loroné, RIOT!.[1] Ning album kang kaping loroné iki, Paramore olih panghargaan platinum ning nagarané dhéwé lan Gold Platinum ning Inggris lan Irlandia.[1] Beritané tekan Asia iki dimulai nalika grup misik iki ngluncuraké single Decode kang didadikaké soundtrack ning filem TWILIGHT.[1]

Ning tanggal 25 November taun 2008, Paramore ngeluncuraké album kang judhulé THE FINAL RIOT! kang isiné album RIOT! lan bonus DVD konseré ning Chicago.[1] Taun 2009 Paramore dadi tamu spesial ning konser mangsa panas No Doubt.[1]

Band saka Tennesee iki diremeni déning para rumaja, Indonésia tiket konseré ning Thamrin City Jakarta olih respon luar biyasa saka masarakat.[2] Ewunan, fans kang madati tikect box ngantri awit ésuk meski nembé dibukak jam sapuluhan.[2]

ShowMaxx Entertaiment kang dadi promotor sing nggawa grup band iki kanggo konser ning kutha GWK Bali nalika tanggal 17 Agustus taun 2011.[2] Grup band iki uga konser ning Pasisir Carnaval Ancol nalika tanggal 19 Agustus ning taun 2011.[2] Tiket-tiket mau enteng namung wektu 2 jam.[2] Fans-fans Paramore sing paling aktif ning Indonésia, diarani (@ParamoreINA).[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g biografi paramore dipunuduh tanggal 14 Juli 2011
  2. a b c d e f berita paramore dipununduh tanggal 14 Juli 2011