Erdian Aji Prihartanto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Erdian Aji Prihartanto
Anji drive.jpg
Anji
LairErdian Aji Prihartanto
Jeneng liyaAnji
PakaryanPenyanyi
Taun aktif2005 — sekarang
BojoRini Wulandari (putus)
Wina Natalia
Wong tuwaSiti Sundari

Erdian Aji Prihartanto kondhang kanthi jeneng Anji (lair ing Jakarta, Indonesia, 5 Oktober 1979; umur 40 taun).[1] Anji iku salah sijiné penyanyi kang asalé saka Indonésia.[1]

Biografi[besut | besut sumber]

Anji tau mèlu lomba nyanyi ing TVRI. Nalika iku umuré lagi 8 taun.[2] Anji tau trauma ngeband amarga kanca-kancané ngeband nalika SMP lan SMA mati amarga narkoba.[2] Anji wiwit mlebu band manèh nalika kuliyah ing Fakultas China Sastra Universitas Indonesia kanthi ngadegaké Yuck Fou.[2] Anji éntuk formasi dadi bassis ing band iku.[2] Nalika taun 2008, Anji tau pacaran karo finalis Indonesian Idol, Rini Wulandari.[2] Nanging gayutan iki ora awet suwé. Leloroné banjur putus.[2] Anji ngaku yèn dhèwèké iki bapak biologisé Leticia Charlotte Agraciana Joseph, anaké aktris kang jenengé Sheila Marcia Joseph.[2] Iki diakoni lan diterangaké ing acara OBSESI kang didiyaraké ing salah sijiné stasiun tivi swasta ya iku Global TV.[2] Sawisé iku Anji pacaran karo Wina Natalia.[2] Sawsié resmi metu saka Drive, band kang nggawé jenengé misusur, Anji banjur nggawé single kang judhulé Ternyata Cinta gubahan Padi.[2] Anji metu saka drive amarga nduwé masalah karo manajemen drive.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b beritaterkini.net(dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)
  2. a b c d e f g h i j k selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)