Evi Tamala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Evi Tamala
Latar wuri
Jeneng lair Cucu Suryaningsih
Jeneng liya Evi Tamala
Lair (1969-06-23) Juni 23, 1969 (umur 51)
Indonésia Tasikmalaya, Jawa Barat, Indonésia
Jinis Musik Dangdut
Pakaryan Penyanyi

Cucu Suryaningsih, Ya iku nama asli penyanyi dangdut Evi Tamala (lair ing Tasikmalaya, Jawa Barat, 23 Juni 1969; umur 51 taun). Namane popular dadi penyanyi sawisé popular nggawaké lagu Selamat Malam, lan sawisé iku disusul lagu Cinta Ketok Magic lan Dhokter Cinta. tanapi sadurungé Evie, namung dikenal dadi penyanyi group orkes melayu Sinar Remaja, kang cuma nerima undangan hajatan.Cucu Suryaningsih, jeneng asli penyanyi dangdut Evie Tamala kang lair ning Tasikmalaya, Jawa Barat, 23 Juni 1969.[1]

Karier[besut | besut sumber]

Ragil saka 6 bersaudara iki ngawiti kariré ing taun 1980-an dadi penyanyi panggung lan tergabung ing group orkes melayu Sinar Remaja[2]. waktu iku, Evie nganggon nama panggung Uce Arifina.[2] Kelompok orkesé ora mung manggung ing Tasikmalaya, tanapi tekan Bandung[2]. tekan suwijining dina Muchtar B kang ngréka lagu dangdut tur prodhuser krungu suarane Evie kang merdu.[2]

diskografi[besut | besut sumber]

Album [2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Evie Tamala dipununduh tanggal 10 Juni 2011
  2. a b c d e selebriti Indonesia dipununduh tanggal 10 Juni 2011