Cut Memey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cut Memey
Cut Memey.jpg
LairCut Meylani Decy Susanti
Pakaryanaktris

Cut Meylani Decy Susanti (lair ing Jakarta, 7 Dhésèmber 1980; umur 39 taun).[1] Cut Memey iku salah sijiné modhel, presenter lan juru main filem Indonesia.[2] Sanajan jenenge nganggo Cut, nanging Cut Memey ora duwé katurunan Bangsawan Acèh.[2]

Cut Memey tau main ing sinétron kang irah-irahané Gengsi Gede Gedean.[2] Ing sinétron iki, Cut Memey akting dadi Munah.[2] Saliyané iku, Cut Memey akting dadi prawan kutha ing filem Cowok Cowok Keren (Cocoker).[2] Sawisé resmi cerai, Memey nggawé filem kang nyritakakaké rumahtanggané karo Jacksen.[2] Film iki irah-irahané Selebritis juga manungsa.[2] Saliyané iku, bareng karo aktor lan pengacara Gusti Randa, Memey main filem televisi (FTV) kang itah-irahané Akibat Pergaulan Bebas, episode Kurban Video Syur.[2]

Saliyané main sinétron, Cut Memey uga dadi modhel lan pembawa acara.[2] Memey tau dadi presenter ing acara Zoom In (Trans TV) lan infotainment kang arané Buah Bibir (bareng karo Nessa Sadin) kang dibabaraké ing ANTV.[2] Memey uga tau mandhegani acara "Rahasia Malam".[2] Saliyané iku, Memey njajal karir ing nyanyi.[2] Memey njupuk guru nyanyi salah sijiné penyanyi senior kang jenenge Dorce Gamalama.[2] Nalika tanggal 25 Juli 2007 Cut Memey ngetokaké album kang sepisanan irah-irahané Cermin Hati kanthi tembang kang misuwur ya iku "Raja Playboy".[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Film Horor (2007)
  • Mau Dong Ah (2009)
  • Emak Ingin Naik Haji (2009)
  • Safa & Marwah (2009)
  • Anugerah (2010)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. cumicumi.com(dipunundhuh tanggal 2 September 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l m n selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 2 September 2011)