Parembugan Panganggo:JV063Raras

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV063Raras!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.03 (UTC)

StefanusRA rembugan 04:02, 22 Maret 2011 (UTC)

Jenengn panjenengan tasih kirang leres[besut sumber]

Nuwun Sewu, Mbak Laras

Menawi wonten wedal, engal-engal dipun gantos asma panjenengan ting kompetisi Papat Limpad amargi milai tanggal 27 Maret 2011,jam 00.00wib sampun dipun wiwiti putaran Pertama. Panganggo:JVO63Raras(Huruf O diagem nulis angka 0) kedah dipungantos kanthi daptar malih/ngawe akun enggal ngagem JV063Raras

Salam Taklim
Maturnuwun.Puryono rembugan

mBak, jeneng panganggo panjenengan wis tak ganti, nanging mbak Laras kudu ndaftar SUL (single user login) manèh supaya mlebu akun global. Matur nuwun. Pras rembugan 00:39, 25 Maret 2011 (UTC)

Putaran Pisanan Kompetisi Papat Limpad[besut sumber]

Nuwun Sewu
JV063Raras
Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011

lan puteran I pungkasan ing tanggal 31 Mei banjur putaran ka-2 mulai diwiwiti

  • Katantuan Puteran Kapisan (Ngawé Artikel Sampurna)
  • Katantuan Umum:
    • Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
    • Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
    • Ing Saben akhir kalimat kudu kasertan dengan rujukan
  • Peraturan Putaran Pertama:
  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu ngawe paling sitik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kaloro kedua, syaraté peserta kudhu bisa ngawe artikel sempurna paling sitik 10 artikel


Mangga berbagi lan beramal ting Wikipedia Basa Jawa
Sugeng Lomba
Maturnuwun.Puryono rembugan

Ayo makarya![besut sumber]

Ayo mba, panjenengan sampun dangu mboten nyunting artikel. Tetep semangat. Empu rembugan 13:34, 30 Maret 2011 (UTC)

Asil Patroli 10 Dinten Pisanan[besut sumber]

Hai Raras,

Adhedhasar suntingan kontribusi panjenengan, panjenengan pungkasan nyunting ing tanggal 22 Maret 2011. Pramila, panjenengan GUGUR saking kompetisi Papat Limpad jalaran boten naté nyunting 10 dinten maturut-turut. Matur nuwun awit panyengkuyungipun ndhèrèk kompetisi Papat Limpad. Panjenengan taksih saged paring kontribusi ing Wikipedia Basa Jawa minangka relawan biasa lan suntingan panjenengan boten kétung malih minangka suntingan kompetisi. Nuwun. PL08 Elok rembugan 17:58, 5 April 2011 (UTC)