Trans Studio Bandung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Trans Studio Bandung

Trans Studio Bandung ya iku taman kanggo dolanan ing ruwangan kang gedhé.[1] Trans Studio Bandung iku duwéké Trans Crop.[1] Trans Studio Bandung ya iku panggonan kanggo dolanan kang manggon ing jero ruangan, panggonan iki dibangun sawisé Trans Studio Makassar kang dibangun nalika taun 2009.[1] Déné Trans Studio kang manggon ing Makassar saiki wis dadi panggonan kang misuwur.[1] Wahana kang ana ing kono cacahé akèh lan jenengé jumbuh karo program-program kang ditayangaké Trans TV utawa Trans7.[1]

Panggonan lan Wahana Permainan ing Trans Studio Bandung[besut | besut sumber]

Dolanan kang ana ing Trans Studio Bandung ya iku:[1]

Studio Central
  • Trans City Theater
  • Yamaha Racing Coaster
  • Giant Swing
  • 4D Simulator
  • Vertigo
  • Transcar Racing
  • Bolang Adventure
  • Trans Broadcast Museum
  • Trans Science Center
  • Trans Movie Magic
The Lost City
  • Jelajah
  • Kong Climb
  • Sky Pirates
  • Amphitheater
  • Black Heart's Pirate Ship
Magic Corner
  • Negeri Raksasa
  • Dragon Raiders
  • Pulau Liliput
  • Dunia Lain
  • Special Effect Action

Grand Opening[besut | besut sumber]

Grand Opening Trans Studio Bandung dianakaké nalika tanggal 17 Juni 2011.[2] Acara iki disiyaraké langsung karo Trans TV, Trans 7 lan TV3.[2] Panggonan iki dibukak kanggo umum nalika tanggal 18 Juni 2011. Grand Opening iki ditekani artis-artis papan atas kaya ta Vidi Aldiano, Smash, 7 Icon, Slank, Vierra, lan Artis Opera Van Java, lan para talent saka Indonesia Mencari Bakat.[2] Nalika pembukaan acara iki dibukak kanthi jogèd saka Fay Nabila, Brandon,lan Rumingkang.[2]

Rega Tiket[besut | besut sumber]

Regané tikét kanggo mlebu ing Trans Studio Bandung ya iku:[2]

  • Senen nganti Jumat: Rp. 150.000,-(Satus séket éwu rupiah)
  • Setu-Minggu / Dina Libur: Rp. 200.000,-(Rong atus éwu rupiah)

Tikét iki bisa dianggo ing kabéh wahana lan ora diwatesi.[2]

Tiket mlebu Trans Studio nggunakaké kertu Mega Cash, regané kertu ya iku Rp. 10.000,-.[2] Kertu Mega Cash bisa minangka kabéh transaksi ing kabéh outlet ing Trans Studio Theme Park.[2] Trans Studio Bandung manggon ing Jalan Jenderal Gatot Subroto no. 289.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f transstudiobandung.co(dipunundhuh tanggal 26 Juni 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i bandung.detik.com(dipunundhuh tanggal 26 Juni 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Templat:Trans Studio