Honda CR-Z

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Honda CR-Z (ZF1)
2011 Honda CR-Z (US)
Prodhusèn Honda
Mangsa sajroning produksi 2010-saiki
Perakitan Suzuka, Jepang
Modhèl sakdurungé Honda CR-X
Klas Subcompact/supermini
Wangun rangka 3-door hatchback[1]
Layout FF layout
Mesin Honda Hybrid System
Gasoline: 1.5 L LEA I4 1,496 cc (91.3 cu in) SOHC 16-valve i-VTEC
· (CVT) - 111 hp (83 kW) @ 6000rpm
106 lb·ft (144 N·m) @ 4800rpm
· (MT) - 112 hp (84 kW) @ 6000rpm
107 lb·ft (145 N·m) @ 4800rpm
Electric: DC brushless motor - MF6 Model
14 hp (10 kW) @ 1500 rpm
58 lb·ft (79 N·m) @ 1000 rpm[2]
Transmisi CVT
6-speed manual
Let sumbu rodha 2,435 mm (95.9 in)
Dawa 4,080 mm (160.6 in)
Amba 1,740 mm (68.5 in)
Dhuwur 1,395 mm (54.9 in)
Bobot kothong 1236 kg
Kapasitas bahan obong 40 L (8.8 imp gal)
Mobil sajinis Honda Insight
Honda Fit Hybrid

Honda CR-Z ya iku jinis mobil listrik (hibrida) sing diprodhuksi karo Honda lan dipasarke dadi ulah raga coupe hybrid. CR-Z nggabungake powertrain bènsin-listrik hybrid karo mobil ulah raga tradhisional. CR-Z [3] wis dianggep dadi génerasi keloro Honda CR-X sing désaine luwih apik. Ning Amérikah Sarékat iki kalebu Kendaraan Nol Emisi Advanced Technology Partial (AT-PZEV) kaya sing diandharake karo California Air Resources Board. CR-Z ya iku modhel mobil bènsin-listrik sing dijangkepi karo tranmisi manual. CR-Z kalebu mobil versi unik kaping enem Honda IMA tèknologi sing sepisanan ditokake ing génerasi Insight hatchback 3 lawang. Ngedole CR-Z wiwit ning Jepang ing sasi Fèbruari 2010. Ngedole ning AS wiwit sasi Agustus 2010.

Sajarah[besut | besut sumber]

Désain lan prodhuksi CR-Z dieloni karo rong mobil Honda liyané kang nganggo konsèp 'hibrida, ditepangake ing Show 2006 Los Angles Auto, lan liyané detepangake ning Geneva Motor 2007. Honda CR-Z pisanan ditepangake dadi kendaraan konsèp tanggal 23 Oktober 2007 ning Tokyo Motor Show 2007. Honda ngandharake jeneng CR-Z kacendhakan saka Zero Compact Renaisance Expresi ya iku kanggo ngintokake ide kebangkitan désain mobil anyar sing diwiwiti saka dhasar. Ana ing acara CEO Fukui ngandharake modhel prodhuksi ya iku ing karya lan mobil sing dikarepake supaya dadisporty, efisien, lan murah. CR-Z pisanan diketokake ning Amérikah Sarékat ing acara Detroit Show 2008 American Auto Utara Internasional. Taun 2009 Tokyo Motor Show, Honda direvisi CR-Z Concept 2009. Taun 2010 Honda mrodhuksi CR-Z ning Show Amérika Lor, ing acara Detroit International Auto. Saka Automotive News ngandharake ing sasi Juni 2010 saka debute ning Detroit Auto Show, mobil iki wis kadol cacahé kanthi sakyuta(1 yuta).

Mbangun[besut | besut sumber]

Sing mimpin proyek ya iku Norio Tomobe sing sadurungé kerja ning chief engineer ning perusahaan mobil Mobilio Spike lan Elyson. Konsep dhasar mobil CR-Z ya iku kanggo nyipta mobil sport Honda sing duwé karakter apik ketimbang mobil sport liyané.

Mesin[besut | besut sumber]

CR-Z iki duwé mesin L 1,5 (92 cu in) i-VTEC SOHC inline-4 mesin, nganggo Integrated Motor Honda Assist (IMA) hybrid-listrik sistem. Banter tranmisi manual nganggo piranti standar lan continuously variable transmission (CVT) sing kasedian. Sistem iki wenehi uotput pucuk gabungan saka 122 bhp (91 kW; 124 PS) ning 6000 rpm lan £ 128 · ft (174 N · m) ning 1000-1500 rpm (£ 123 · ft (167 N · m) ning CVT-dijangkepi nganggo modhel).

cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Kwan, Michael (2008-02-20). "Europe Gets First Dibs On Honda CR-Z Hybrid Hatchback". Mobile Magazine. Dijupuk 2008-02-22. 
  2. Honda Motor Company, Ltd. "Honda CR-Z Specifications". Dijupuk 2010-07-09. 
  3. Budiana, Wayan (2017-02-21). "Spesifikasi Honda CR-Z Versi Indonesia". PT Honda Prospect Motor. Dijupuk 2017-02-21.