Dian Nitami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dian Nitami
Dian nitami-001-kapanlagi.jpg
PakaryanAktris, Modhèl
Taun aktif1985-saiki
BojoAnjasmara
AnakSasikirana Zahrani Asmara lan Arka Setya Andipa

Dian Meutia Nitami (lair ing Jakarta, 18 Juni 1971; umur 48 taun).[1] Dian Nitami ya iku salah sijiné presenter lan juru main filem kang asalé saka Indonésia.[1] Dian Nitami nduwéni katurunan Jawa lan Jepang.[1] Dian Nitami iku aktris kang ngugemi agama Islam.[2]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Dian Nitami iku bojoné juru main sinétron Anjasmara.[1] Saiki Dian Nitami nduwé anak kang cacahé papat saka pernikahané karo Anjasmara.[1] Anak kandung kang cacahé loro kang jenengé Sasikirana Zahrani Asmara kang lair balika taun 2003 lan Arka Setya Andipa kang lair nalika taun 2006).[1] Saliyané iku Dian Nitami uga duwé anak angkat cacahé loro kang jenengé Amanda Annette Syariff lan Luther Syariff.[1] Dian Nitami lan Anjasmara nikah ing akir taun 1990an.[1] Dian Nitami nikah karo Anjasmara nalika tanggal 17 Juni 1999.[1] Dian Nitami iku mantan finalis bintang Lux. Dian luwih seneng dadi ibu omah tangga kang adoh saka publisitas.[1] Kegiyatane luwih akèh bareng karo anak-anaké, anak kandunge apadene anak angkaté.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Dian Nitami akèh mélu kagiyatan entertainment kalebu dadi presenter Video Musik Indonesia RCTI (1997-2001), Impresario New Image lan acara Marie France Body Line.[1] Saliyané iku iklan kang tau dibintangi Dian Nitami ya iku Lux Mild, Laserin, Lipovitan, Cempaka Cosmetics, ABC Juice, lan liya-liyané.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Dian Nitami.[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Dian Nitami.[1]

  • Senandung (2000)
  • Jejak-Jejak Asmara (2000)
  • Anak-Anakku Sayang (2000)
  • Mama (1997-1999)
  • Izinkan Aku Memilih
  • Intrik (1998)
  • Bidadari yang Terluka (1997-1998)
  • Romi dan Yuli (1997)
  • Badai Pasti Berlalu (1997)
  • Gensi
  • Begaya FM (1995)
  • PAS (Pasti Ada Sandiwara)(1996)
  • Tantangan (1996)
  • Kado Pengantin Baru (1993)
  • Di Balik Bukit Hijau (1992)
  • Dunia Dara (1991)
  • Masih Ada Waktu
  • Mentari Di Balik Awan (1995)
  • Jangan Ucapkan Cinta (1999)
  • Merah Hitam Cinta (2000)
  • Janji Hati (1999-2000)
  • Kabulkan Doaku (2000)
  • Senyum Bidadari (1995-1996)
  • Maha Pengasih (2001)
  • Tabir Cinta
  • Istri-Istri (1998)
  • Hantu Cilik (2004)
  • Anak Pungut (2004)
  • Gue Sihir Lu! (2007)
  • Pengantin Kecil (2007)
  • Cahaya (2007-2008)
  • Upik Abu dan Laura (2008)

Presenter[besut | besut sumber]

Acara kang kabawah Dian Nitami.[1]

  • Video Musik Indonesia (RCTI)
  • Impresario New Image
  • Marie France Body Line

Modhèl[besut | besut sumber]

Dian Nitami tau dadi modhel.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. [ tabloidnova.com(dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)