Menyang kontèn

Uli Auliani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Uli Auliani (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 20 Novèmber 1985; umur 38 taun).[1] Uli Auliani iku salah sijiné juru main sinétron wadon kang asalé saka Indonésia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Uli Auliani dikenal lumantar perané ing filem Maskot.[1] Saliyané iku Uli Auliani uga misuwur ing filem kang judhulé Pulau Hantu 2.[1] Uli Auliani uga dikenal dadi presenter infotainment Kroscek kang disiyaraké ing salah sijiné stasiun tivi swasta kang jenenge Trans TV.[1] Sadurungé iku, Uli Auliani uga tau dadi bintang filem kang disutradarai karo sutradara Hanny Saputra.[1] Film iki judhule Virgin.[1] Film Virgin digawé nalika taun (2004).[1] Saliyané filem Virgin, Uli Auliani uga main ing filem kang genrené horor kang digarap karo sutradara Hanung Bramantyo.[1] Film iki judhulé Legenda Sundel Bolong.[1] Film iki digawé nalika taun (2007). Uli Auliani iku artis kang tau pacaran karo Robert Sean King.[1] Robert Sean King uga tau cerak karo artis kang jenengé Rahma Azhari, Uli Auliani uga tau main ing filem ing layar lebar.[1] Nalika taun 2008, Uli Auliani uga tau main ing filem kang cacahé papat.[1] Film-filem iki judhulé ya iku Pulau Hantu 2,Asoy Geboy,Anak Ajaib, lan Setan Budeg.[1] Film kang paling anyar kang dibintangi Uli Auliani ya iku filem kang judhulé Pocong Setan Jompo.[1] Film iki digawé nalika wiwitané taun 2009.[1]

Uli Auliani tau fose syur ing filem kang judhule pulau hantu 2.[2] Iki ancasé kanggo ndongkrak kariré.[2]

Film[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Uli Auliani.[1]

Sinétron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Uli Auliani.[1]

FTV[besut | besut sumber]

FTV kang dibintangi Uli Auliani.[1]

  • Indahnya Memaafkan (Sesarengan Restu Sinaga)
  • Cinta Mentok Tembok (Sesarengan Ratu Felisha)
  • Pamali (TPI - 19 Oktober 2010)

Sitkom[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Uli Auliani.[1]

  • Super Hero Kocak (2010)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)
  2. a b selebritis.infogue.com Archived 2011-07-26 at the Wayback Machine.(dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)