Rahma Azhari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rahma Azhari

Rahma Syahidah Azhari (lair ing Jakarta, 17 Sèptèmber 1981; umur 38 taun) ya iku salah sijiné modhél lan bintang sinétron ing Indonésia.[1] Rahma Azhari duwé sadulur kang cacahé pitu.[1] Kabéh seduluré diarani kulawarga selebritis Azhari.[1]Kulawarga selebritis Azhari duwé akèh sensasi lan kontroversi.[1] Seduluré Rahma Azhari kang uga dikenal dadi selebriti ya iku Ayu Azhari, Sarah Azhari ;an Ibra Azhari.[1]

Ing sajarah uripé, Rahma Azhari tau ngandhut janin kang ora dingerténi sapa bapaké.[2] Awit nalika lagi ngandhut, Rahma Azhari pancén durung nikah.[2] Pungkasané ibu saka Oceans Camilla iki nikah karo salah sijiné pengusaha kang jenenge Alfay Rauf nalika tanggal 10 Juni taun 2003.[2]

Nalika sasi November taun 2006, rumah tangga kang dibangun Sarah Azhari karo Alfay Rauf ngadhepi pacoben.[2] Nalika iku ana kang ngerti Rahma lagi tukaran karo bojoné ing panggonan hiburan bengi ya iku Blowfish.[2] Gara-gara tukaran karo bojoné, Rahma nganti digawa ning rumah sakit amarga ngalamai kekerasan.[2] Prastawa iki pungkasané ndadékaké gayutan wong loro iki bubar.[2] Rahma lan Alfay resmi cerai tanggal 13 Fèbruari taun 2008.[2]

Kasus[besut | besut sumber]

Nalika sasi November taun 2008, Rahma dadi kontroversi amarga anané foto-foto uda dhèwèké karo mbakyuné kang jenengé Sarah Azhari.[2] Foto-foto saru iki sumebar ing internet.[2] Amarga rumangsa dirugékaké Rahma Azhari lan mbakyuné Sarah Azhari banjur nglaporaké ahli telematika kang jenengé Roy Suryo ing pulisi kanthi tuduhan nggawé élék jenéng.[2] Nalika tanggal 10 Maret 2011, Rahma dicekel amarga tuduhan kekerasan amarga nggebug salah sijiné modhel.[3]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang tau dibintangi Rahma Azhari ya iku:[1]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f iklandenpasar.net(dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)
  2. a b c d e f g h i j k indosiar.com(dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)
  3. detikhot.com