Rick Warren

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rick Warren
Rick Warren at TED 2006.jpg
Rick Warren
Lair (1954-01-28) Januari 28, 1954 (umur 63)
San Jose, California, United States
Bangsa American
Pakaryan Pastor, Author
Bojo Kay Warren
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.
Sana jaringan RickWarren.com

Rick Warren (lair ing San Jose, California, Amérika Sarékat, 28 Januari 1954; umur 63 taun) ya iku wong kang ngedegna Greja Saddleback ing Lake Forest, California.[1] Greja iki dadi Greja gedhé dhéwé nomer urut 8 ing Amérika Sarékat.[1] Saliyané dadi pandhita, Rick warren uga nulis buku kang judhulé The Purpose Driven Church, buku iki wis kadol cacahé punjul sayuta buku ing 30 basa.[1] Buku iki uga dadi buku Kristiani kang mandhegani owah-owahan.[1] Saliyané buku iku, Rick Warren uga nulis buku kang nduwéni judhul The Purpose Driven Life (Hidup yang Digerakkan Oleh Tujuan).[2] Buku iki wis kadol punjul 30 yuta buku.[2] Buku iki uga kang ndadékaké Rick Warren dadi penulis buku bestseller New York Times.[2]

Rick Wareen iku pengarang Kristiani kang ngedegaké lan dadi pandhita ing Greja Saddleback.[3] Rick Warren uga dadi publik figur ing Amérika Sarékat.[3]

  • Rick Warren dadi pamimpin spiritual kang paling duwé prabawa lan dadi pandhita ing Amérika.[3]
  • Salah saswijiné wong kang dadi America's Top 25 Leaders, iki dikukuhaké tanggal 31 oktober 2005 ing News and World Report.[3]
  • Salah sawijiné wong kang mlebu 15 besar pemimpin donya ing 2004.[3]
  • Kalebu 100 wong kang paling nduwéni prabawa ing dunya.[3]

Rick Warren uga nduwéni pelayanan utawa ministry ing nagara-nagara ing dunya.[3]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d [100 Christian Books That Changed the Century" by William and Randy Peterson (ISBN 0-8007-5735-1]
  2. ^ a b c abcnews.go.com(dipunundhuh tanggal 5 Juni 2011)
  3. ^ a b c d e f g biblio.com(dipunundhuh tanggal 5 Juni 2011)