Rick Warren

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rick Warren
Rick Warren at TED 2006.jpg
Rick Warren
Lair (1954-01-28) 28 Januari 1954 (umur 62)
San Jose, California, United States
Bangsa American
Pakaryan Pastor, Author
Agama Southern Baptist, Evangelical
Bojo Kay Warren
Sana jaringan RickWarren.com

Rick Warren (lair ing San Jose, California, Amérika Sarékat, 28 Januari 1954; umur 62 taun) ya iku wong kang ngedegna Greja Saddleback ing Lake Forest, California.[1] Greja iki dadi Greja paling gedhé nomer urut 8 ing Amérika Serikat.[1] Saliyané dadi pandhita, Rick warren uga nulis buku kang judhulé The Purpose Driven Church, buku iki wis kadol cacahé luwih saka sayuta buku ing 30 basa.[1] Buku iki uga dadi buku Kristiani kang mandhegani perubahan.[1] Saliyane buku iku, Rick Warren uga nulis buku kang nduwéni judhul The Purpose Driven Life (Hidup yang Digerakkan Oleh Tujuan).[2] Buku iki wis kadol luwih saka 30 yuta buku.[2] Buku iki uga kang ndadékaké Rick Warren dadi penulis buku bestseller New York Times.[2]

Rick Wareen iku pengarang Kristiani kang ngedegaké lan dadi pandhita ing Greja Saddleback.[3] Rick Warren uga dadi publik figur ing Amérika Serikat.[3]

  • Rick Warren dadi pamimpin spiritual kang paling nduweni prabawa lan dadi pandhita ing Amérika.[3]
  • Salah saswijiné wong kang dadi America's Top 25 Leaders, iki ditetepaké tanggal 31 oktober 2005 ing News and World Report.[3]
  • Salah sawijiné wong kang mlebu 15 besar pemimpin dunia ing 2004.[3]
  • Kalebu 100 wong kang paling nduwéni prabawa ing dunya.[3]

Rick Warren uga nduwéni pelayanan utawa ministry ing negara-negara ing dunya.[3]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d (en)[100 Christian Books That Changed the Century" by William and Randy Peterson (ISBN 0-8007-5735-1]
  2. ^ a b c (en)abcnews.go.com(dipunundhuh tanggal 5 Juni 2011)
  3. ^ a b c d e f g (en)biblio.com(dipunundhuh tanggal 5 Juni 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rick_Warren&oldid=1086397"