Ardina Rasti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ardina Rasti
Ardina Rasti
Ardina Rasti
Latar wuri
Jeneng lair R.A. Ardina Rasti Widiani
Lair (1986-01-06) Januari 6, 1986 (umur 33)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Jinis Musik pop, electropop, dance-pop
Pakaryan penyanyi, presenter, model, aktris, penari
Taun aktif 1999-sekarang
Parusahan rekaman Warner Music Indonésia
Diprabawani déning Kylie Minogue, Britney Spears
Pasangan Eza Gionino
Situs resmi Ardina Rasti ing Twitter

R.A. Ardina Rasti Widiani (lair ing Jakarta, 6 Januari 1986; umur 33 taun), Ardiana Radisti ya iku salah sijiné juru main filem wadon kang asalé saka Indonésia.[1] Ardina Rasti dhuwuré 167 cm.[1] Ardina Rasti iku anak kang kaping loro saka sadulur kang cacahé loro.[1] Saliyané iku Ardina Rasti uga tau dadi bintang akèh sinétron lan filem ing Indonésia lan uga tau dadi modhél video klip.[1] Saiki Ardina Rasti uga dadi penyanyi.[1] Ardina Rasti wis nggawé album kang sepisanan.[1] Ing babagan asmara, Ardina Rasti saiki pacaran karo wong lanang kang jenengé Eza Gionino.[1] Ardina Rasti dikenal dadi presenter lan bintang filem.[1] Ardina Rasti tau dadi presenter acara Cinta Buta kang disiyaraké ing Global TV.[1] Saliyané iku Ardina Rasti uga tau dadi presenter ing acara PESTA Indosiar.[1]

Perané dadi tokoh Stella ing salah sijiné filem kang judhulé VIRGIN (KETIKA SEBUAH KEPERAWANAN DIPERTANYAKAN),nggawé jenengé sansaya misuwur.[1] Sawisé iku Ardina uga dadi bintang ing filem kang judhulé DI SINI ADA SETAN, ME VERSUS MY HIGH HEELS, AKIBAT PERGAULAN BEBAS, BOOM FIRE, KM 14, lan sinétron-sinétron liyané.[1] Saliyané iku Ardina Rasti uga dadi bintang ing iklan prodhuk lan bintang video klip ing salah siji sigle Peterpan.[1] Rasti uga tau nggawé album kanthi irah-irahan Kangen lan Pelangi.[1] Déné fileme kang irah-irahané TEROWONGAN CASABLANCA, dibintangi bareng karo paranormal Ki Joko Bodo.[2]

Karier[besut | besut sumber]

Sinetron/filem televisi[besut | besut sumber]

Sinetron lan FTV kang dibintangi Ardina Rasti.[1]

  • FTV versi Ariel Peterpan (produksi dbb/vertigo 2006)
  • Naudzubilah Min Dzalik (produksi Garuda Film 2005)
  • Sakaw Bintang (produksi Inova 2005)
  • Suster Ngepot
  • Kejar Tayang dalam episode "cinta binatang peliharaan"
  • Kain Sutera untuk Kakek
  • FTV SCTV: Pacar Extra Brondong
  • FTV SCTV: Awas Jaga Jarak! Cinta Datang Mendadak
  • FTV SCTV: Mengejar Cinta Ke Jakarta
  • FTV SCTV: 7 Pertanda Cinta
  • FTV INDOSIAR: Asmara di Kota Pariangan
  • Something about STELLA (FTV)

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang digawé Ardina Rasti.[1]

Album[besut | besut sumber]

Album kang digawé Ardina Rasti.[1]

Iklan[besut | besut sumber]

Iklan kang tau dibintangi Ardina Rasti.[1]

  • H7R Print Ad
  • Kopi Good Day TVC
  • Permen Dinamit
  • Honda Genuine Parts

Video klip[besut | besut sumber]

Video klip kang tau dibintangi Ardina Rasti.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 1 Agustus 2011)
  2. 21cineplex.com(dipunundhuh tanggal 1 Agustus 2011)