Naraguna:JV01054AULIA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun, Ndherek nunut pitepangan, kula Aulia Zumrotun Ni'mah, mahasiswa IKIP PGRI Semarang Jurusan Pendidikan Bahasa dan Sastra Jawa. Nuwun.