Parembugan Naraguna:JV01145BAROL

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV01145BAROL!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.30 (UTC)

 Ihda  Crown.png rembugan 7 Mei 2012 08.04 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 26 Mei 2012 12.18 (UTC)

Dhiskusi artikel Dampo Awang Beach[besut sumber]

Sugeng rawuh JV01145BAROL Nuwun séwu, badhe ngemutaken menawi damel artikel kanthi asma geografis, kedhahipun ngginakaken hurup kapital, tuladhanipun artikel Dampo awang beach kedahipun dipunserat Dampo Awang Beach saha menawi badhe ngginakaken basa krama, prayoginipun ngagem basa krama sedaya wonten sawijining artikel. Nuwun. Semangat!!! Nurulbaitirohmah pirembagan Nurulbaitirohmah 29 Mei 2012 08.20 (UTC)

Jangan mrica[besut sumber]

Nuwun Mas Barol.Irah-irahan Jangan mrica kula tambahi interwiki, kategori, ugi infobox menawi ajeng mreksani sumangga KLIK TING MRIKI.Kangge njangkepi supados kagolong artikel rintisan ing artikel Jangan mrica sumanggadipun tambahi (gambar,interwiki lan referensi).Langkung semangat matur nuwun.Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 10 Juni 2012 02.30 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Haloo JV01145BAROL... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 7 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Dampo Awang Beach - - v v - v Sumangga dipun lajengaken
Jangan mrica - - v v - v Sumangga dipun lajengaken
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 2 Juli 2012 12.16 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 17 September 2012 01.33 (UTC)

Ayo Nyunting[besut sumber]

Papat Limpad 2012 wiwit tanggal 17 September 2012 sampun kawiwitan, panjenengan ngantos tanggal 21 September 2012 dereng nate "nyunting", dados sampun 5 dinten boten presensi. Miturut tatacara ing kompetisi menawi 7 dinten boten nate nyuntoing panjenengan didiskwalifikasi saking Papat Limpad 2012.

Mangga miwiti NYUNTING.... Onigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 22 September 2012 06.25 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV01145BAROL,

Tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 26 November 2012 13.26 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Pengumuman Gugur[besut sumber]

Nuwun sewu Barol, miturut peraturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe...

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 25 Februari 2013 10.43 (UTC)