Dimas Seto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dimas Seto
Dimas Seto.jpg
Pakaryan aktor
Taun aktif 1998-saiki
Bojo Dhini Aminarti

Dimas Setowardana misuwur kanthi jeneng Dimas Seto (lair ing Jakarta, 23 Juli 1979; umur 39 taun).[1] Dimas Seto iku salah sijiné juru main filem lan sinétron Indonésia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Dimas Seto miwiti kariré ing donya hiburan sawisé dadi jawara pamilihan Top Guess 1998 Majalah Aneka.[1] Kamenangan iki maragaké Dimas dadi bintang iklan warna-warna produk.[1] Saka bintang iklan, Dimas banjur njajal akrir kanthi akting ing sinétron.[1] Sinétron kang tau dibintangi Dimas kaya ta "ABG", "Jamilah Binti Selangit", "Kutunggu Cintamu", "Mukjizat Allah", "Jangan Pergi Dariku", "Cintaku Berat di Ongkos" lan "Penjaga Hati".[1]

Dimas uga akting ing layar lebar kanthi dadi bintang ing filem "Buruan Cium Gue".[1] Nanging filem iki banjur dilarang awit nggawé kontroversi.[1] Sawisé iku Dimas uga akting ing filem kang judhulé "Pesan Dari Surga"kang dibintangi aktris Luna Maya.[1] Dimas uga main ing filem kang judhulé "Selamanya" bareng karo Julie Estelle lan Masayu Anastasia.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Dimas Seto tau pacaran kang suwené sangang taun karo anak nomer loro promotor Adri Soebono, Cristy Soebono.[2] Nanging leloroné banjur putus nalika taun 2006.[2] Sawisé putus karo Cristy, Dimas dikabaraké cerak karo aktris lan penyanyi kang jenenge Ussy Sulistiawaty.[2] Nanging leloroné uga putus.[2] Ing akir taun 2008, Dimas Seto dikabaraké cerak karo artis Dhini Aminarti.[2] Leloroné uga ngakoni yèn lagi cerak. Malah Dimas nerangaké yèn Dimas apa déné Dhini lagi prosen ngenal siji lan sijiné.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggl 31 Juli 2011)
  2. a b c d e f cumicumi.com/celebrities/dimas-seto/profile.html cumicumi.com/celebrities(dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)