Beatrice Hsu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Beatrice Hsu
Jeneng Cina 許瑋倫 (Tradhisional)
Jeneng Cina 许玮伦 (Prasaja)
Pinyin Xǔ Wěilún (Mandarin)
Jeneng liya Hsü Wei-lun
Pakaryan Actress, singer
Taun aktif 2001–2007
Situs resmi www.weilun.idv.tw

Beatrice Hsu 許瑋倫=许玮伦=Xǔ Wěilún, Januari 28, 2007(2007-01-28) (umur 28) iku salah siji artis saka Taiwan.[1] Dhèwèké duwé jeneng kondhang Hsü Wei-lun.[1] Saliyané pinter akting, Hsü Wei-lun uga prigel nyanyi. Kurang luwih wis 5 taun Hsü Wei-lun ana ing donya kaartisan.[1]

Hsü Wei-lun miwiti dadi artis nalika isih kuliyah.[1] Nalika iku dhèwèké mbintangi pariwara kang ana ing tivi.[1] Jenengé wiwit kondhang nalika dadi paraga ing GTV drama kang irah-irahané True Love 18 kang uga nggawe dhèwèké mlebu nominasi Golden Bell Awards dadi aktris pendukung paling apik taun 2002.[1] Awit iku dhèwèké kerep metu ing tivi.[1] Dhèwèké misuwur banget ing filem Meteor Garden, nalika iku bebarengan karo grup band F4.[1]

Hsu Wei Lun uga ora mung kondhang ing donya filem, nanging uga kondhang dadi musisi lan prigel dolanan piano, harpa, gitar, drum, lan erhu.[1] Hsu Wei Lun uga tau nyanyi sapanggung karo Gary Cao Ge kanthi tembang kang irah-irahané Freedom ing tivi drama Nine-Ball taun 2004.[2] Hsu Wei Lun mati amarga kacilakaan mobil.[1] Kacilakaan mau kadadéan ning National Highway No. 1, Taiwan nalika tabuh 23:15, tanggal 26 Januari 2007.[1]

Nalika prastawa iku mobilé kang diminangka mara ing panggon soting filem Daughter of the Sun.[1] Nalika prastawa iku, dhèwèké isih sadhar lan ngupaya metu saka talenan sabuk pengaman, nanging durung bisa metu saka mobil, ana trek kang nabrak mobilé saka mburi.[1] Kira-kira rong dina dirawat ing rumah sakit banjur, dhèwèké ninggal donya tanggal 28 Januari, 2007 tabuh 19:37. Tanggal 9 Fèbruari 2007 dianakake konser kanggo mèngeti matine Xu Weilun.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n berita Xu Weilun dipununduh tanggal 20 Agustus 2011
  2. vidio Xu Weilun dipununduh tanggal 20 Agustus 2011