Beatrice Hsu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Beatrice Hsu
Jeneng Cina 許瑋倫 (Tradhisional)
Jeneng Cina 许玮伦 (Prasaja)
Pinyin Xǔ Wěilún (Mandarin)
Jeneng liya Hsü Wei-lun
Pakaryan Actress, singer
Taun aktif 2001–2007
Situs resmi www.weilun.idv.tw

Beatrice Hsu 許瑋倫=许玮伦=Xǔ Wěilún, Januari 28, 2007(2007-01-28) (umur 28) iku salah siji artis saka Taiwan.[1] Dhèwèké duwé jeneng kondhang Hsü Wei-lun.[1] Saliyané pinter akting, Hsü Wei-lun uga prigel nyanyi. Kurang luwih wis 5 taun Hsü Wei-lun ana ing ndonya kaartisan.[1]

Hsü Wei-lun miwiti dadi artis nalika isih kuliyah.[1] Nalika iku dhèwèké mbintangi pariwara kang ana ing tivi.[1] Jenengé wiwit kondhang nalika dadi paraga ing GTV drama kang irah-irahané True Love 18 kang uga nggawe dhèwèké mlebu nominasi Golden Bell Awards dadi aktris pendukung paling apik taun 2002.[1] Awit iku dhèwèké kerep metu ing tivi.[1] Dhèwèké misuwur banget ing filem Meteor Garden, nalika iku bebarengan karo grup band F4.[1]

Hsu Wei Lun uga ora mung kondhang ing donya filem, nanging uga kondhang dadi musisi lan prigel dolanan piano, harpa, gitar, drum, lan erhu.[1] Hsu Wei Lun uga tau nyanyi sapanggung karo Gary Cao Ge kanthi tembang kang irah-irahané Freedom ing tivi drama Nine-Ball taun 2004.[2] Hsu Wei Lun mati amarga kacilakaan mobil.[1] Kacilakaan mau kadadéan ning National Highway No. 1, Taiwan nalika tabuh 23:15, tanggal 26 Januari 2007.[1]

Nalika prastawa iku mobilé kang diminangka mara ing panggon soting filem Daughter of the Sun.[1] Nalika prastawa iku, dhèwèké isih sadhar lan ngupaya metu saka talenan sabuk pengaman, nanging durung bisa metu saka mobil, ana trek kang nabrak mobilé saka mburi.[1] Kira-kira rong dina dirawat ing rumah sakit banjur, dhèwèké ninggal donya tanggal 28 Januari, 2007 tabuh 19:37. Tanggal 9 Fèbruari 2007 dianakake konser kanggo mèngeti matine Xu Weilun.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n berita Xu Weilun dipununduh tanggal 20 Agustus 2011
  2. ^ vidio Xu Weilun dipununduh tanggal 20 Agustus 2011