Delia Paramitha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Delia Paramitha
Delia Paramitha
Latar wuri
Jeneng lair Delia Paramitha
Lair (1979-12-17) Dhésèmber 17, 1979 (umur 40)
Indonésia Indonésia
Pakaryan penyanyi dangdut, aktris

Delia Paramitha (lair ing Jakarta, 17 Dhésèmber 1979; umur 40 taun) ya iku waijining penyanyi dangdut lan juru main sinétron Indonésia. Delia uga tau mbintangi serial Sentuhan Lembut lan Hidayah.

Cathetan suku[besut | besut sumber]