April 2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
< April 2011 >
M S S R K J S
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Kalendher Setaun

Prastawa[besut | besut sumber]

  • 29 April 2011 Pawiwahan Pangéran William saking Karajan Manunggal lan Kate Middleton kalaksanan ing Gréja Westminster Abbey, London, Inggris.
  • 26 April 2011 Mesin tik pungkasan dipunproduksi wonten ing kitha Mumbai, India déning Godrej & Boyce.
  • 24 April 2011 Tokoh Agami India, Sathya Sai Baba, séda ing Puttaparthi, Andhra Pradesh, India mawi yuswa 84 taun.
  • 20 April 2011 Montor miber régional Sukhoi Superjet 100 nglaksanakaken pamiberan komersialipun ingkang kapindhah saking Yerevan, Arménia, dhateng Moskwa.
  • 20 April 2011 Penyanyi balada Indonésia, Franky Sahilatua, tilar donya ing Jakarta ing yuswa 57 taun.
  • 12 April 2011 Badan Tenaga Nuklir Jepang ningkataken tataran keparahan kacilakan nuklir Fukushima I dados tataran 7, tataran ingkang paling inggil wonten ing Skala kadadosan nuklir internasional.
  • 11 April 2011 Mantan Présidhèn Pasisir Gadhing, Laurent Gbagbo (foto) dipuncepeng sasampunipun kadadosan pasulayan kaliyan Alassane Ouattara.
  • 3 April 2011 Bathang Air France Pamiberan 447, ingkang ical ing Samudra Atlantik ing taun 2009, dipunpanggihi malih.

    Ugi pirsani[besut | besut sumber]

  • Dasawarsa April Taun :
    1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
    1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
    1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
    1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
    1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
    1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
    1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
    1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
    1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
    1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
    2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
    2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
    2010-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029