Maret 2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
< Maret 2011 >
M S S R K J S
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Kalendher Setaun

Prastawa[besut | besut sumber]

  • 23 Maret 2011 Liz Taylor, aktris kondhang asal Karajan Manunggal, tilar donya mawa yuswa 79 taun.
  • 21 Maret 2011 Kompetisi nyerat ing Wikipedia abasa Jawi “Papat Limpad” minangka proyek kerjasama Wikimedia Indonesia - Universitas Negeri Semarang dipunwiwiti wulan Maret 2011 ngantos Oktober 2011.
  • 19 Maret 2011 Pasukan Amérika Sarékat, Inggris, lan Prancis nglampahi serangan marang prajurit pro-Khaddafi kanggé nyengkuyung zona larangan miber ingkang dipunamanataken déning PBB.
  • 19 Maret 2011 Knut, bruwang ès kondhang saking Taman Raja Berlin ing Jerman pejah.
  • 15 Maret 2011 Dalai Lama ka-14 mratélakaken mundur saking kalungguhan pamimpin pulitik pamaréntahan Tibet ing pengasingan.
  • 12-14 Maret 2011 Watawis 200.000 jalmi dipunévakuasi amargi wontenipun kamungkinan kabocoran nuklir sapérangan ing Pembangkit Listrik Tenaga Nuklir Fukushima I (foto) ing Ōkuma, Jepang.
  • 11-14 Maret 2011 Lindhu kanthi kakiyatan 9,0 skala Richter kadadosan ing segantun Jepang njalari tsunami ingkang inggilipun 10 mèter lan niwasaken sabotenipun 1.800 jalmi.
  • 8 Maret 2011 Sakbotenipun 25 tiyang tiwas lan 127 sanèsipun tatu saking serangan bom ing Faisalabad, Pakistan.
  • 7 Maret 2011 Seiji Maehara mundur saking kalungguhan Mantri Luar Negeri Jepang amargi skandal donasi pulitik.
  • 3 Maret 2011 Essam Sharaf dipunpatah dados Mahamantri Mesir déning Dewan Agung Angkatan Bersenjata sasampunipun Ahmed Shafik mundur.

    Ugi pirsani[besut | besut sumber]

  • Dasawarsa Maret Taun :
    1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
    1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
    1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
    1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
    1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
    1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
    1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
    1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
    1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
    1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
    2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
    2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
    2010-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029