April 2012

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
< April 2012 >
M S S R K J S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Kalendher Setaun

Prastawa[besut | besut sumber]

  • 21 April 2012 Tabrakan kalih kréta latu ing Amsterdam, Walandi, satemah 117 jalmi tatu-tatu (17 tatu awrat sanget) lan satunggal tiyang èstri yuswa 68 taun tiwas.
  • 20 April 2012 Montor miber pamiberan 213 gadhahanipun maskapé Pakistan, Bhoja Air, dhawah nalika badhé ndharat salebetipun cuaca awon celak Islamabad, Pakistan. Para penumpang sarta awak pesawat ingkang cacahipun 127 jiwa, tiwas sadaya.
  • 4 April 2012 Parlemèn Suriname ngesahaken Undhang-Undhang Amnèsti ingkang kontroversial punika.

    Mirsani ugi[besut | besut sumber]

  • Dasawarsa April Taun :
    1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
    1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
    1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
    1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
    1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
    1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
    1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
    1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
    1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
    1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
    2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
    2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
    2010-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029