Dhaptar nagara miturut bawana

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ing ngisor iki dhaptar nagara-nagara miturut bawana sekaliyan kutha krajan lan kutha-kutha wigati ing nagara-nagara mau:

Afrika[besut | besut sumber]

Asia[besut | besut sumber]

Éropah[besut | besut sumber]

Amerika[besut | besut sumber]

Amerika Lor lan Amerika Tengah[besut | besut sumber]

Amerika Kidul[besut | besut sumber]

Oseania[besut | besut sumber]

Australia lan Selandia Baru[besut | besut sumber]

Melanesia[besut | besut sumber]

Mikronesia[besut | besut sumber]

Polinesia[besut | besut sumber]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]