Dhaptar nagara miturut bawana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ing ngisor iki pratélan nagara-nagara miturut bawana sekaliyan kutha krajan lan kutha-kutha wigati ing nagara-nagara mau:

Afrika[besut | besut sumber]

Asia[besut | besut sumber]

Éropah[besut | besut sumber]

Amérika[besut | besut sumber]

Amérika Lor lan Amérika Tengah[besut | besut sumber]

Amérika Kidul[besut | besut sumber]

Oseania[besut | besut sumber]

Australia lan Selandia Baru[besut | besut sumber]

Melanesia[besut | besut sumber]

Mikronesia[besut | besut sumber]

Polinesia[besut | besut sumber]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]