Dhaptar nagara miturut bawana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Dhaptar negara miturut bawana)
Jujug: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki dhaptar nagara-nagara miturut bawana sekaliyan kutha krajan lan kutha-kutha wigati ing nagara-nagara mau:

Afrika[sunting | besut sumber]

Asia[sunting | besut sumber]

Éropah[sunting | besut sumber]

Amerika[sunting | besut sumber]

Amerika Lor lan Amerika Tengah[sunting | besut sumber]

Amerika Kidul[sunting | besut sumber]

Oseania[sunting | besut sumber]

Australia lan Selandia Baru[sunting | besut sumber]

Melanesia[sunting | besut sumber]

Mikronesia[sunting | besut sumber]

Polinesia[sunting | besut sumber]

Ugi pirsani[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]