Guatemala

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Guatemala ya iku nagara ing Amerika Tengah. Kutha krajané ya iku Guatemala.[1] Guatemala wewatesan karo Mèksiko ing seblah lor, Belize ing seblah kulon laut, Honduras lan Èl Savador ing seblah tenggara. Cacahé pendhudhuk ing Guatemala ya iku 14.280.596 lan jembar wewengkoné 108.880 km².[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]


Negara-negara ing Amérika Lèr
Amérika Sarékat | Antigua lan Barbuda | Bahama | Barbados | Belize | Dominika | Republik Dominika | El Salvador | Grenada | Guatemala | Haiti | Honduras | Jamaika | Kanada | Kosta Rika | Kuba | Meksiko | Nikaragua | Panama | Saint Kitts lan Nevis | Saint Lucia | Saint Vincent lan Grenadines | Trinidad lan Tobago
Dependensi: Anguilla | Antillen Walanda | Aruba | Bermuda | Kepuloan Cayman | Greenland | Guadeloupe | Martinique | Montserrat | Pulo Navassa | Puerto Riko | Saint-Pierre lan Miquelon | Kepulauan Turks lan Caicos | Kepulauan Virgin Amerika Serikat | Kepulauan Virgin Britania Raya


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guatemala&oldid=1024006"