Minsk

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Minsk
Coat of Arms of Minsk, Belarus.png
Lambang Minsk
Belarus provinces Minsk city.svg
Lokasi Minsk
Katrangan cekak
Jembar: ... km²
Padunung: 1,8 yuta jiwa 2009
Situs wèb resmi: ...
Pulitik
Walikutha: ...

Minsk (Bélarus: Мінск ([mʲinsk]); Rusia: Минск, [mʲinsk]) iku kutha krajan Bélarus. Kutha iki nduwé padunung 1,8 yuta jiwa (2009).

Cithakan:Kutha krajan ing Éropah

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Minsk&oldid=971896"