Parembugan:Minsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ménsk[besut sumber]

Mawi cara basa Bélarusan Taraskevits kutha iki uga diserat kanthi Менск (waca: Ménsk) --Tukijo 14 Sèptèmber 2016 06.25 (UTC)

Kadosipun punika tipo Mas @Jadinegara awit miturut enwiki, punika sinerat Belarusian: Мінск pronounced [mʲinsk]; Russian: Минск, [mʲinsk], Polish: Mińsk. Kula dandosi, nggih. Cahyo Ramadhani rembugan 14 Sèptèmber 2016 06.32 (UTC)
Boten mas @Cahyo Ramadhani, mawi Bélarusan wonten 2 cara inggih punika Bélarusan Taraskevits Менск (waca: Ménsk) kaliyan Bélarusan Мінск (waca: Myinsk). --Tukijo 14 Sèptèmber 2016 06.55 (UTC)
Mas @Jadinegara woalah, kula klèntu ta. Inggih, kula tambahi yèn makaten. Cahyo Ramadhani rembugan 14 Sèptèmber 2016 07.24 (UTC)
sip nggih mas @Cahyo Ramadhani, menawi gèng-gèng bab slavi punika paporit kula jé.. hehe. Nuwun --Tukijo 14 Sèptèmber 2016 07.28 (UTC)
@Jadinegara, mangga karenanipun dipunlajengaken. Kadosipun taksih kathah bab Slavi ingkang perlu dipundandosi ing Wikipédia Jawi punika Cahyo Ramadhani rembugan 14 Sèptèmber 2016 11.40 (UTC)