Tbilisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tbilisi
თბილისი
Gendéra Tbilisi თბილისი
Gendéra
Official seal of Tbilisi თბილისი
Lambang
Nagara  Georgia
Madeg c. 450 A.D.
Pamaréntahan
 • Walikutha Giorgi (Gigi) Ugulava
Laladan
 • City 726 km2 (280 sq mi)
Élepasi 380-770 m (−2,150 ft)
Cacah warga (2005)
 • City 1.093.000
 • Métro 1.345.293
Zona wektu GMT (UTC+4)
 • Usum panas (DST) GMT (UTC)
Situs wèb www.tbilisi.gov.ge

Tbilisi (IPA: [ˌtbiˈliːsi], ing Basa Georgia: თბილისი), iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing Georgia, dumunung ing gisiking Kali Mtkvari. Tbilisi iku kala-kala diarani Tiflis (utawa Tifflis), ya iku jeneng jaman abad tengahan. Kutha iki jembaré 726 km² (280.3 square mil) lan kang ndunungi 1,093,000 jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]