Tbilisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tbilisi
თბილისი
Gendéra Tbilisi  თბილისი
Gendéra
Official seal of Tbilisi  თბილისი
Lambang
Nagara  Georgia
Madeg c. 450 A.D.
Papréntahan
 • Walikutha Giorgi (Gigi) Ugulava
Laladan
 • City 726 km2 (280 sq mi)
Élevasi 380-770 m (−2,150 ft)
Cacah warga (2005)
 • City 1.093.000
 • Métro 1.345.293
Zona wektu GMT (UTC+4)
 • Usum panas (DST) GMT (UTC)
Situs wèb www.tbilisi.gov.ge

Tbilisi (IPA: [ˌtbiˈliːsi], ing Basa Georgia: თბილისი), iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing Georgia, dumunung ing gisiking Kali Mtkvari. Tbilisi iku kala-kala diarani Tiflis (utawa Tifflis), ya iku jeneng jaman abad tengahan. Kutha iki jembaré 726 km² (280.3 square mil) lan sing ndunungi 1,093,000 jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]