Tbilisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tbilisi
თბილისი
Flag of Tbilisi  თბილისი
Flag
Official seal of Tbilisi  თბილისი
Seal
Koordhinat: 41°43′0″N 44°47′0″E / 41.71667°N 44.78333°E / 41.71667; 44.78333
Nagara  Georgia
Madeg c. 450 A.D.
Government
 • Walikutha Giorgi (Gigi) Ugulava
Tlatah
 • Kutha 726 km2 (280 sq mi)
Èlevasi 380-770 m (−2,150 ft)
Cacah jiwa (2005)
 • City 1.093.000
 • Métro 1.345.293
GMT (UTC+4)
 • Mangsa Panas (DST) GMT (UTC)
Sana jaringan www.tbilisi.gov.ge

Tbilisi (IPA: [ˌtbiˈliːsi], ing Basa Georgia: თბილისი), iku kutha krajan lan kutha paling gedhé ing Georgia, dumunung ing gisiking Kali Mtkvari. Tbilisi iku kala-kala diarani Tiflis (utawa Tifflis), ya iku jeneng jaman abad tengahan. Kutha iki jembaré 726 km² (280.3 square mil) lan nduwèni padunung 1,093,000 jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tbilisi&oldid=1017728"