Latvia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Latvia iku nagara ing Éropah. Nagara iki kutha krajané Riga lan sing ndunungi kurang luwih 2,5 yuta jiwa. Nagara iki mbiyèn péranganing Uni Sovyet.

 Uni Éropah