Lètlan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Latvia)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Latvia iku nagara ing Éropah. Nagara iki kutha krajané Riga lan sing ndunungi kurang luwih 2,5 yuta jiwa. Nagara iki mbiyèn péranganing Uni Sovyet.

 Uni Éropah