Latvia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Latvia iku nagara ing Éropah. Nagara iki kutha krajané Riga lan sing ndunungi kurang luwih 2,5 yuta jiwa. Nagara iki mbiyèn péranganing Uni Sovyet.

 Uni Éropah