Lètlan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Latvia)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lètlan iku nagara ing Éropa. Nagara iki kutha krajané Riga lan sing ndunungi kurang luwih 2,5 yuta jiwa. Nagara iki mbiyèn péranganing Uni Sovyet.

 Uni Éropah Cithakan:Éropa