Tbilisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Tiflis)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tbilisi
თბილისი
Gendéra Tbilisi თბილისი
Gendéra
Official seal of Tbilisi თბილისი
Lambang
Nagara Georgia
Madegc. 450 A.D.
Pamaréntahan
 • WalikuthaGiorgi (Gigi) Ugulava
Laladan
 • City726 km2 (280 sq mi)
Élepasi380-770 m (−2,150 ft)
Cacah warga (2005)
 • City1.093.000
 • Métro1.345.293
Zona wektuGMT (UTC+4)
 • Usum panas (DST)GMT (UTC)
Situs wèbwww.tbilisi.gov.ge

Tbilisi (IPA: [ˌtbiˈliːsi], ing Basa Georgia: თბილისი), iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing Georgia, dumunung ing gisiking Kali Mtkvari. Tbilisi iku kala-kala diarani Tiflis (utawa Tifflis), ya iku jeneng jaman abad tengahan. Kutha iki jembaré 726 km² (280.3 square mil) lan kang ndunungi 1,093,000 jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]